OPG Ciganović – Magareće mlijeko

Jedan od naših klijenata s kojim agencija Trill – digitalni marketing ima već dužu, uspješnu suradnju je Neven Ciganović, OPG Ciganović – Magareće mlijeko.

Zajedničkim snagama došli smo do 5.300, većinom vrlo aktivnih pratitelja na Facebooku, a ta brojka raste i raste svakom našom objavom i svakom našom akcijom.

Magareće mlijeko svakako preporučujemo – i kao brend proizvoda od magarećeg mlijeka i kao Facebook stranicu.

Theta Tečajevi I Radionice – Zagreb

S Ivanom Skoko, vlasnicom obrta „Create Your Life“ u Zagrebu, ostvarili smo izvrsnu suradnju na promidžbenim aktivnostima njenih Theta Tečajevi I Radionice – Zagreb.

ThetaHealing je svjetski priznata tehnika koja služi opuštanju uma i tijela putem smanjenja stresa, kvalitetnijeg sna, uklanjanju treme i sličnih životnih poteškoća. Priznajemo, bili smo i sami neznalice što se tiče te tehnike, te je jedan od prvih zadataka bio da prvo sebe educiramo, a zatim približimo ostalima kroz marketinške aktivnosti na društvenim mrežama.

Koliko smo uspjeli i što vam sve nudi „Create your Life“ možete osim na FB: Theta Tečajevi I Radionice – Zagreb, pogledati i na Instagramu @Thetatecajevi.

A ako vam se svidi, možete nam se i vi javiti!

MamaSoon

Za MamaSoon smo radili sveobuhvatnu uslugu i uživali pri tome.
Dogovorili smo pisanje tekstova za web stranicu, za letke, plakate, blog, postavljanje i vođenje društvenih mreža, kampanje, objave, oglase, promocije, te nakon nekoliko mjeseci kada stvari „krenu“ obuka vlasnici MamaSoon, simpa Maji, o samostalnom vođenju Facebooka i Instagrama, kako bi taj dio posla ona mogla preuzeti.

Sve se možemo dogovoriti i prilagoditi uslugu vama i vašim potrebama.
Kako to izgleda na MamaSoon, virnite slobodno.

Gastro pohod Ribafisha po Ivanić-Gradu i okolici

Vikend je bio fenomenalan! Nakon promocije “Šaptača ženama”, Agencija Trill organizirala je gastro pohod Ribafisha po Ivanić-Gradu i okolici. Uz puno fenomenalne hrane, finih vinčeka, pametnih razgovora, prekrasne prirode, škrleta, wellnessa, taman masnih bureka, šetnji po prirodi i otečenih obraza od smijeha….sreća, ugoda i veselje….da, to je kratka rekapitulacija provedenog vremena.

Duži osvrt je napravio Domagoj Jakopović Ribafish za Gastro.hr, a nama je samo za reći: Ribica, vrati se. Pokazat ćemo ti još sjajnih mjesta kod nas i okolici, ima ih tako puno.

Bloger Krule – Obrana i zaštita od gluposti

Uspješno i s velikim entuzijazmom radimo i PR usluge, povezujemo, organiziramo događanja i evente.
Jedan od nama dražih je dolazak Bloger Krule – Obrana i zaštita od gluposti u Caffe Bar Alibi Ivanić Grad prošle godine.

Nekoliko sati čiste zabave u savršenom ambijentu, dobrom društvu, smijanja do suza, pive, pa opet smijeha, pa opet pića, a sve uz Kruleta koji je stvarno urnebesno smiješan.

Čista uživancija!