MPS – Mali Pogonski Strojevi

Za našeg dragog klijenta Mali Pogonski Strojevi otvorili smo stranice na društvenim mrežama (FB & IG). Postavili osnove koje svaka stranica treba imati te uz našu malu edukaciju “vratili” stranicu vlasniku. Sada za MPS radimo oglasne kampanje na društvenim mrežama za prodaju proizvoda.

MPS nam je jedan od dražih klijenata, jer smo kroz našu dugogodišnju suradnju pomogli jedan drugom podići kvalitetu usluga!

Agencija Trill, to svi znaju, svakom se klijentu posvećuje maksimalno. Kako bi bolje razumjeli poslovanje klijenata i po tome radili strategije marketinga, proučavamo tematiku, proizvodnju, željene kupce i svašta nešto što nam donosi da se priča klijenata dobro ispriča.

 Bella-slastice

Naš najnoviji klijent su Bella–Slastice.
Što smo do sada napravili za njih:

Otvorili FB&IG stranicu
Kroz page like kampanju skupili potrebnu publiku
Pripremili publiku na otvorenje slastičarnice
Dogovorili uređenje njihove slastičarnice u skladu s vizualnim identitetom
Objavili objavu na dan otvorenja, koja je u kratkom roku i bez plaćenog oglašavanja prikupila preko 140 lajkova, 40 komentara i 20 dijeljenja
Krenuli s prodajnim kampanjama s rezultatima boljim od očekivanih!

Već vidimo da nas čeka još jedna odlična i dugogodišnja suradnja!

 OPG Ciganović – Magareće mlijeko

Jedan od naših klijenata s kojim agencija Trill – digitalni marketing ima već dužu, uspješnu suradnju je Neven Ciganović, OPG Ciganović – Magareće mlijeko.

Zajedničkim snagama došli smo do 5.300, većinom vrlo aktivnih pratitelja na Facebooku, a ta brojka raste i raste svakom našom objavom i svakom našom akcijom.

Magareće mlijeko svakako preporučujemo – i kao brend proizvoda od magarećeg mlijeka i kao Facebook stranicu.

Theta Tečajevi I Radionice – Zagreb

S Ivanom Skoko, vlasnicom obrta „Create Your Life“ u Zagrebu, ostvarili smo izvrsnu suradnju na promidžbenim aktivnostima njenih Theta Tečajevi I Radionice – Zagreb.

ThetaHealing je svjetski priznata tehnika koja služi opuštanju uma i tijela putem smanjenja stresa, kvalitetnijeg sna, uklanjanju treme i sličnih životnih poteškoća. Priznajemo, bili smo i sami neznalice što se tiče te tehnike, te je jedan od prvih zadataka bio da prvo sebe educiramo, a zatim približimo ostalima kroz marketinške aktivnosti na društvenim mrežama.

Koliko smo uspjeli i što vam sve nudi „Create your Life“ možete osim na FB: Theta Tečajevi I Radionice – Zagreb, pogledati i na Instagramu @Thetatecajevi.

A ako vam se svidi, možete nam se i vi javiti!

MamaSoon

Za MamaSoon smo radili sveobuhvatnu uslugu i uživali pri tome.
Dogovorili smo pisanje tekstova za web stranicu, za letke, plakate, blog, postavljanje i vođenje društvenih mreža, kampanje, objave, oglase, promocije, te nakon nekoliko mjeseci kada stvari „krenu“ obuka vlasnici MamaSoon, simpa Maji, o samostalnom vođenju Facebooka i Instagrama, kako bi taj dio posla ona mogla preuzeti.

Sve se možemo dogovoriti i prilagoditi uslugu vama i vašim potrebama.
Kako to izgleda na MamaSoon, virnite slobodno.

Gastro pohod Ribafisha po Ivanić-Gradu i okolici

Vikend je bio fenomenalan! Nakon promocije “Šaptača ženama”, Agencija Trill organizirala je gastro pohod Ribafisha po Ivanić-Gradu i okolici. Uz puno fenomenalne hrane, finih vinčeka, pametnih razgovora, prekrasne prirode, škrleta, wellnessa, taman masnih bureka, šetnji po prirodi i otečenih obraza od smijeha….sreća, ugoda i veselje….da, to je kratka rekapitulacija provedenog vremena.

Duži osvrt je napravio Domagoj Jakopović Ribafish za Gastro.hr, a nama je samo za reći: Ribica, vrati se. Pokazat ćemo ti još sjajnih mjesta kod nas i okolici, ima ih tako puno.

Bloger Krule – Obrana i zaštita od gluposti

Uspješno i s velikim entuzijazmom radimo i PR usluge, povezujemo, organiziramo događanja i evente.
Jedan od nama dražih je dolazak Bloger Krule – Obrana i zaštita od gluposti u Caffe Bar Alibi Ivanić Grad prošle godine.

Nekoliko sati čiste zabave u savršenom ambijentu, dobrom društvu, smijanja do suza, pive, pa opet smijeha, pa opet pića, a sve uz Kruleta koji je stvarno urnebesno smiješan.

Čista uživancija!